Защо NewPay?

NewPay е алтернативен метод за разплащане онлайн с повече добавена стойност за клиента. NewPay пести време и усилия при онлайн пазаруване, като съкращава процеса при онлайн разплащания наполовина. Това подпомага потребителското преживяване и води до по-високи проценти на конверсия, в сравнение с традиционните разплащателни методи.

Възможност за гъвкави разплащания от Вашите клиенти

Дайте възможност на клиентите си да платят цялата сума за покупката чрез vPOS терминал, да отложат плащанията си в рамките на 30 дни от изпращане на продукта без оскъпяване или да разсрочат стойността на покупката си на 3 месечни вноски с предплащане на 20% от стойността на покупката без никакво оскъпяване или на 6 равни месечни вноски и 0.99% месечно оскъпяване

Ефективно управление на паричния поток

В сравнение с други методи за разплащане, като наложен платеж, NewPay превежда сумата за всяка покупка в по-кратки срокове. Платформата работи за Ваше и удобството на Вашите клиенти, без да блокира средства, дори в случай на връщане на закупена стока.

Гъвкави възможности за незабавно финансиране

NewPay позволява на потребителите да платят покупката от Вашия електронен магазин бързо и лесно. Продуктът представлява кредитна линия от отворен тип - клиентите не трябва да кандидатстват отново при следваща покупка. За Вас това е ефективен начин за изграждане на лоялност към Вашия магазин и насърчаване на клиента да се върне отново.

47%
От потребителите искат да имат възможност да платят на момента, когато пазаруват онлайн.
40%
Биха похарчили повече за покупки онлайн, ако разполагат с незабавно финансиране.
73%
Биха избрали онлайн търговец, който предлага опция за незабавно финансиране.
74%
Биха похарчили повече пари онлайн, отколкото във физически магазин, ако имат опция за моментно финансиране.

Увеличете продажбите си

Успешните онлайн търговци отговарят на нуждите и потребностите на клиентите си. Колкото по-гъвкави опции за разплащане предложите в електронния си магазин, толкова повече възможности за покупка предлагате на потребителите. Разнообразните опции дават усещане за сигурност у клиента, а това ще доведе до нарастване на средната стойност на покупката.

Превърнете посетителя в купувач

Превърнете посетителя в купувач чрез по-добро клиентско преживяване с повече възможности за пазаруване и разплащане. С алтернативния начин за плащане – NewPay, може да постигнете по-високи проценти на конверсия, сравнено с плащането с карта.

Без кредитен риск

С NewPay не поемете никакъв кредитен риск. Ние ще преведем по сметката Ви сумата за покупката в срок, уговорен в договора с Вас. Разсрочването, както и риска от това, е единствено наша грижа.

Добавете NewPay във Вашия електронен магазин.

По-бързи разплащания без риск.

Станете партньор