Често задавани въпроси

За твое улеснение сме събрали най-често задаваните въпроси и отговори. Избери дали имаш въпрос като клиент или партньор на NewPay и продължи към секцията.

Аз съм клиент Аз съм търговец

Основни въпроси

Обадете ни се или попълнете контактната форма и ние ще се свържем с Вас.

NewPay може да се интегрира както с най-разпространените платформи за електронна търговия, за които имаме разработени plug-ins, така и с къстъм платформи. Наш екип ще Ви съдейства с процеса на интеграция.

При ползване на кредит NewPay за плащане на покупки от Вашия електронен магазин, Вие заплащате комисионна, представляваща процент от стойността на покупката. Цената е съобразена с разхода, който електронните магазини имат за ползване на алтернативни решения, а именно плащане чрез POS терминали и с наложен платеж.

Сумите за покупки, платени чрез NewPay, се превеждат в рамките на договорения с търговеца срок по предоставена от него сметка. С оглед на това, че преводите ще са регулярни, Ви препоръчваме откриването на Paysera сметка, което значително ще намали разхода за трансфер на сумите. Нашият екип ще Ви съдейства за откриването на такава сметка.

Преводите се извършват в договорения с магазина срок, като той е по – кратък или сравним със сроковете при ползване на алтернативни възможности за плащане (напр. наложен платеж).

Управление на профила

Обадете ни се на телефон 0700 1 59 59 или попълнете контактната форма и ние ще се свържем с Вас.

През фирмения профил ще можете да управлявате всички продажби, платени през NewPay. Ще имате наблюдение върху миналите и текущите дължими суми от извършените продажби, комисионни, дължими на NewPay, както и суми за върнати от клиента покупки, но платени от NewPay.

Ако не намираш отговор на своите въпроси или просто искаш да се свържеш с нас, можеш да използваш една от опциите в Контакти.