Опознай ни

От къде започна всичко...

Технологичните иновации непрестанно променят качеството ни на живот. Неминуемо това въздейства на начина, по който употребяваме продукти и услуги.

В условията на глобализация и все по-ограниченото лично време модерният потребител променя навиците си. Днес търсим бързина и гъвкавост при пазаруване, съчетани с удобството на това да го правим онлайн.


Потреблението в момента е по-високо от всякога. Пазаруваме, докато сме на дивана у дома, в обедната почивка или в метрото на път за работа.

Желанието на потребителите е едно - да получат желания продукт или услуга на момента.

Желанието на търговците - да задържат стари и да привличат нови клиенти. Нашата услуга работи и за двете.

Решението е NewPay.

NewPay е иновативна платформа, която преобръща представите за онлайн разплащанията. Тя дава възможност на потребителите на онлайн магазините да закупуват стоки сега, а да ги платят по-късно, като всичко се случва онлайн и за минути.

Визия

Да предоставим нови, иновативни и ориентирани към потребителите възможности за пазаруване и разплащане във всички сектори на онлайн търговията.

Мисия

Предлагаме лесно, гъвкаво и прозрачно решение за плащане в онлайн магазини, съобразено с динамичния начин на живот на модерния потребител. Иновативният ни подход е изцяло клиентски ориентиран и гарантира отлично преживяване и превръщане на онлайн пазаруването в още по-голямо удоволствие.

Новини

Виж последните новини от NewPay и друга полезна информация.

Виж още

Кариери

Искаш да се присъединиш към нашия екип?

Свържи се с нас

Имаш въпроси?

Имаш въпрос или нужда от допълнителна информация за NewPay? Ние сме на линия, за да ти помогнем.

Свържи се с нас

NewPay e финансов продукт, който се отпуска от Вива кредит АД, с ЕИК: 207343548 и адрес на управление гр. София, р-н Люлин, ж.к. Люлин 7, бул./ул. Джавахарлал Неру № 28, бл. АТЦ „Силвър Център”, ет. 3, ап. 72-74, чрез кредитното посредничество на „Ню Пей“ АД, с ЕИК: 206470432) и адрес на управление гр. София, ж.к. Люлин 7, бул./ул. Джавахарлал Неру № 28, бл. АТЦ „Силвър Център”, ет. 3, ап. 72-74.