NewPay – Модерният Начин Да Пазаруваш

Дата: 09-11-2021

 

 

Времето е сред най-ценните ни разменни монети. Живеем на високи обороти. Бързаме, гоним срокове, хапваме на крак, докато добавяме продукти за дома във виртуалната кошница. Дигитализацията промени потребителските ни навици. Удобството на интернет и възможността да пестим време от пазар натрупва все повече точки в полза на онлайн магазините. И ако доскоро трудно можехме да си представим да изберем и поръчаме частите за колата или да изберем професионален продукт за коса без помощта на консултант, то днес пазаруваме лесно и удобно онлайн с консултация по чат или телефон.

Естественият стремеж да имаме още и то веднага понякога изпреварва капацитета на банковата ни сметка. Вярваме, че човекът на 21 век заслужава да получава това, от което има нужда, веднага – лесно и бързо. Вдъхновени от темпа на живот на модерния човек, създадохме NewPay – новият начин да пазаруваш онлайн.

Какво представлява NewPay

NewPay е платформа за мигновени разплащания онлайн. Иновативният разплащателен метод променя представите за пазаруване онлайн. С NewPay клиентът разполага с виртуален портфейл с предварително одобрен лимит, в рамките, на който може да пазарува и плаща в избрани партньорски магазини. Моделът „вземи сега – плати по-късно“ е популярен и често използван както в Западна Европа, така и в САЩ. Предварителното одобрение за сума във виртуален портфейл дава свободата клиентът да пазарува винаги, когато има нужда, и да избере как да разсрочва плащанията си. Процедурата по кандидатстване и одобрение е еднократна. След това клиентът може да плаща в избрани магазини през своя виртуален NewPay портфейл с възможност за връщане на парите без такса до 15 дни.

Как работи NewPay

Платформата NewPay е създадена да служи за удобството на клиента. От кандидатстването до активното използване на акаунта клиентът преминава през няколко стъпки. След първоначалната регистрация следва процес на верификация на акаунта и одобрение за NewPay лимит от 100 до 400 лв. за NewPay Отложено. При плащане на определен брой покупки се активира продукт NewPay На Вноски, за който можеш да получиш лимит от 300 до 1200лв. Лимитът означава сумата, с която клиентът разполага в личния си акаунт и в рамките на която може да плаща покупките си с NewPay.

Опцията за плащане с NewPay заменя другите традиционни методи, без да тежи на джоба ти. При избор на плащане с NewPay се задвижва процедура по доставка. Ти пък избираш кога и по какъв начин да направиш плащане за вече закупените стоки. С NewPay имаш отложено плащане без такса до 15 дни.

Опцията за плащане с NewPay ще откриеш в края на пазаруването ти онлайн в избрани магазини. При избор на предпочитан начин на плащане просто избери бутон „Плати с NewPay” и следвай инструкциите. Поръчай сега – плати по-късно. Лесно е!

Без такса до 15 дни

Удобството да плащаш с NewPay е истинско удоволствие. С платформата можеш да отложиш плащането на покупките си до 400 лв. без такса до 15 дни. NewPay ти дава сигурност и увереност, че можеш да се справиш с непланираните покупки, дори когато нямаш допълнителна готовност.

Плащане на 3 или 6 равни месечни вноски

Знаем, че големите покупки изискват добро планиране. Сега е наистина лесно. Планирай и разсрочвай плащанията си с NewPay „Отложено“ до 400 лв. или NewPay „На вноски“ до 1200 лв. с NewPay директно през личния си профил онлайн. Пазарувай онлайн и избери как да платиш. При покупки до 1200 лв. можеш да платиш на 3 или 6 равни месечни вноски. 

С NewPay ти избираш как да платиш – наведнъж или на вноски, веднага или по-късно. NewPay следва твоя потребителски ритъм и желания така, че да се чувстваш удобно. Купи сега – плати по-късно.

Актуални новини

14 причини да изберете CloudCart за своя онлайн магазин Възходът на електронната търговия създаде необходимост бизнесът да има стабилно и адекватно онлайн п... [...]
NewPay вече е в Decathlon! Към партньорската мрежа на NewPay се присъедини един от най-популярните и обичани магазини за спортн... [...]
15% отстъпка в store.bg до 15 декември! Оставяш ли коледното пазаруване за последния момент, за което после съжаляваш? Спести си блъскането ... [...]