Dress4less е поредният онлайн магазин в мрежата на NewPay

Дата: 27-09-2021

Dress4less  е от първите търговци, които вече се възползват от изключителните конкурентни предимства на BNPL модела (купи сега, плати по-късно) на NewPay. С dress4less пазарувате качествените дрехи, обувки и аксесоари от световноизвестни марки на изключително изгодни цени. А благодарение на NewPay няма да се притеснявате дали е подходящият момент от месеца за покупка и как това ще натовари бюджета ви. Край на пропуснатите промоции и атрактивни оферти. Мечтаните рокля, риза или часовник можете да купите още днес, а да платите по-късно. Тествате, мерите и решавате какво да остане в гардероба ви, без да плащате предварително за това.

Как работи моделът на NewPay?

NewPay е алтернативен начин за плащане на покупки от електронни магазини, интегрирани с NewPay-бутон в чекаут. С него можете да финансирате покупката си на момента, като кандидатствате и създадете свой профил еднократно. Сигурно, бързо и лесно. Благодарение на NewPay разполагате с два особено атрактивни начина на плащане в партньорските ни онлайн магазини:

  • отложено до 15 дни без такси и допълнително оскъпяване;
  • на равни 3- или 6-месечни вноски с изключително конкурентни лихви.

 

Именно плащането до 15 дни, което е освободено от всякакви такси, е класическият BNPL модел, който е най-атрактивен за потребителите. С него имате свободата да пазарувате на момента и да се възползвате от всички топ промоции на dress4less. С отложеното плащане получавате тези 15 дни, за да решите дали поръчаната дреха ви стои добре, а обувките, които харесахте са точният номер. Без да трябва да блокирате парите си предварително и без допълнително оскъпяване. А 15-те дни започват да се отброяват от деня на изпращане на покупките към вас, а не от деня на самата покупка.

Когато покупките се натрупат, можете да се възползвате от разсрочването на равни 3- или 6-месечни вноски. Така запазвате контрол над бюджета си и можете спокойно да си позволите да обновите дори сезонния си гардероб накуп. Веднъж одобрен, кредитния лимит можете да ползвате неограничено. Плащането на вноски е освободено от годишни и месечни такси, а лихвените проценти са изключително атрактивни, стартирайки от 6.92% от стойността на покупката или 2.31% на месец.

Едно от най-силните предимства на NewPay е и мигновеният и изцяло онлайн процес на кандидатстване. Регистрацията тук отнема минути, а вече няма да ви се налага да кандидатствате за кредитиране за всяка покупа и да подписвате договор за всяко отложено или разсрочено плащане, което искате да направите.

След регистрация в NewPay получавате собствен клиентски профил, който ви носи допълнителни предимства при онлайн пазаруване:

  • Получавате сигурност в Интернет! Входът в личния ви профил се осъществява чрез еднократен код, като се използват два независими канала – телефон и електронна поща. Това ви дава допълнително спокойствие за защита на платежните ви средства онлайн.
  • Имате пълен контрол! През личния си профил получавате информация за покупките си на едно място, следите удобно падежните дати и можете да анализирате навиците и да планирате по-лесно и бюджета, и бъдещите си покупки;
  • Забравяте за картата! Вече можете да пазарувате онлайн, без да въвеждате данните от картата си в онлайн магазина.

 

Какво печелят онлайн търговците?

  • Повишавате средната стойност на поръчките във вашия онлайн магазин с до 55%*! Проучванията на лидерите в BNPL сегмента недвусмислено показват, че получавайки финансиране без оскъпяване (NewPay I Отложен) и възможност за плащане на вноски (New Pay I На вноски), клиентите са по-склонни да повишат крайната стойност на покупката си.
  • Увеличавате процента на повторни покупки с до 94%*! Допълнителното финансиране и бързият и улеснен процес по използване на NewPay дават на клиентите причина да се връщат и да пазаруват отново и отново в любимите си магазини.
  • Намалявате процента на изоставените колички! С модела на NewPay потребителите биха били далеч по-склонни да завършат поръчка, която иначе биха изоставили поради липса на финансова възможност в момента. Отложеното плащане и плащането на вноски са атрактивна възможност да получат желаните стоки или услуги, когато ги искат или са им необходими.
  • Нулев кредитен риск за търговеца! Няма абсолютно никакъв кредитен риск за търговците при неплащане от страна на клиента. Пллащането на направените покупки идва директно към вас от NewPay, а не от самия клиент.
  • Управлявате паричните си потоци в пъти по-добре! NewPay заплаща покупките към партньорите си в предварително уговорен срок, който не зависи по никакъв начин от плащането на клиента към NewPay.
  • Изключително бърза и лесна интеграция! Интеграцията на NewPay се осъществява чрез plug-in в няколко прости стъпки

 

Как точно става плащането с NewPay?

  • Добавяте избраните артикули от онлайн магазина в количката си;
  • При чекаут за начин на плащане избирате „Плати с NewPay“;
  • След като изберете плащане с NewPay, ще бъдете пренасочени към нашия сайт, за да завършите покупката си.

 

Ако вече имате регистрация в NewPay, остава единствено да изберете дали ще платите с NewPay | Отложено или NewPay | На вноски. Докато покупките ви вече пътуват към вас, NewPay ще ви информира с SMS и имейл за похарчените суми и сроковете, в които трябва да ги заплатите. Плащането също е максимално улеснено – с карта директно на сайта на NewPay или през профил в Epay, на банкомат с BPay и на каса на EasyPay. Ако все още нямате регистрация, не се колебайте да я направите още сега тук.  Отнема едва няколко минути, а идентификацията става със снимка на лична карта и селфи снимка.

Бъдещето на онлайн търговията е в лесните и удобни за потребителя модели на плащане, които дават свободата да пазаруваме стоки и услуги на мига, в който са ни потребни, без да се притесняваме за плащане веднага или излишно оскъпяване. Редица проучвания и прогнози за развитието на продажбите в Интернет показват, че все повече клиенти ще избират магазините, от които пазаруват, както и доставчиците на услуги, които могат да заявят и заплатят онлайн, на база на атрактивните чекаут решения и лесните и удобни модели за финансиране, които те предлагат. NewPay несъмнено е точно такова решение, което тепърва ще дава конкуретно предимство на търговци на стоки и услуги онлайн и свобода и сигурност на пазаруването на потребителите. Колкото по-скоро започнете да използвате NewPay, толкова по-скоро ще усетите предимствата, които ви носи.

*По данни за потреблението от проучване на Klarna от 2020-а г.

Актуални новини

14 причини да изберете CloudCart за своя онлайн магазин Възходът на електронната търговия създаде необходимост бизнесът да има стабилно и адекватно онлайн п... [...]
NewPay вече е в Decathlon! Към партньорската мрежа на NewPay се присъедини един от най-популярните и обичани магазини за спортн... [...]
15% отстъпка в store.bg до 15 декември! Оставяш ли коледното пазаруване за последния момент, за което после съжаляваш? Спести си блъскането ... [...]