14 причини да изберете CloudCart за своя онлайн магазин

Дата: 30-05-2023

Възходът на електронната търговия създаде необходимост бизнесът да има стабилно и адекватно онлайн присъствие без компромиси. Един от начините, по който можете да постигнете това, е чрез създаване на онлайн магазин. Създаването на онлайн магазин, обаче, често може да се окаже сложен, времеемък и скъп процес, който изисква ресурси и опит, поради което много все повече търговци се обръщат към платформи за електронна търговия като CloudCart. 

CloudCart е eCommerce as a service платформа за електронна търговия, която помага на бизнеса да създава и управлява своите онлайн магазини без затруднения, така че да продават повече. В тази статия ще ви споделим някои от предимствата на CloudCart и как могат да помогнат на бизнеса ви да расте и успява.

1. Лесна за използване

Едно от основните предимства на използването на CloudCart е лекотата на използване. Платформата има удобен за потребителите интерфейс, който ви улеснява да създавате и управлявате своите онлайн магазини. Разполагате с drag&drop редактор, с който можете да персонализирате дизайна на магазините си без никакви познания по писане на код. Това означава, че всеки може лесно да създаде професионално изглеждащ онлайн магазин, без да се налага да наема софтуерен инженер или дизайнер.

2. Сигурност и бързина

Сигурността е ключов аспект на електронната търговия и CloudCart приема сигурността наистина сериозно. Платформата използва SSL криптиране за защита на клиентските данни и транзакции. CloudCart също така е PCI compliant, което гарантира, че процесите отговарят на необходимите изисквания за сигурност за обработка на транзакции с кредитни карти. Използвайки CloudCart, можете да бъдете спокойни, че онлайн магазинът и данните на клиентите ви са защитени. 

В допълнение бързото време за зареждане гарантира, че клиентите могат да разглеждат и пазаруват без никакви забавяния, нещо, което е критично важно за доброто потребителско преживяване. Освен това CloudCart предоставя бърз и сигурен хостинг на всички електронни бизнеси, без значение от техния план.

3. Mobile responsive

Мобилните устройства се превърнаха в съществена част от живота ни и много хора ги използват, за да пазаруват онлайн. Все по-голяма част от покупките минават директно през мобилни устройства. Ето защо е от съществено значение за бизнеса да има онлайн магазин, който се визуализира и работи добре на мобилни устройства. 

CloudCart предоставя адаптивен дизайн, който гарантира, че онлайн магазинът ви изглежда страхотно на всяко устройство, независимо дали е настолен компютър, таблет или смартфон. Това означава, че магазинът ви може да достигне до по-широка аудитория и да осигури по-добро потребителско изживяване за своите клиенти.

4. Маркетингови инструменти

Маркетингът е ключов аспект на електронната търговия и CloudCart предоставя на бизнеса мощни маркетингови функции. Платформата има вградени SEO инструменти, които помагат на бизнеса да оптимизира своите онлайн магазини за търсачките. 

Платформата също така предоставя мощен омниканален инструмент, чрез който развивате своя онлайн бизнес с пълен набор от решения за изграждане на ефективно конвертиращи лендинг страници, Upsell и Cross-sell, подробно сегментиране, клиентски отзиви, имейл, уеб нотификации, Viber и SMS маркетинг. ма интеграции и със социални мрежи и маркетплейси, което ви улеснява да споделя продуктите си в социални медийни платформи като Facebook, Instagram, OLX,  и др. 

5. Интеграция с други инструменти

CloudCart се интегрира с широк набор от инструменти, позволявайки ви да рационализирате своите операции и да автоматизирате колкото се може повече процеси и задачи. 

Платформата също така се интегрира с куриерски фирми и различни платежни методи, сред които и NewPay, което позволява на магазините да предлагат много и разнообразни начини на плащане, като така отговарят на нуждите и очакванията на повече потенциални клиенти, фактор, който е от критично значение, ако искате да превърнете един посетител в клиент.

6. Анализ и отчетност

Анализът и отчитането са от съществено значение за фирмите, за да проследяват ефективността си и да вземат решения, базирани на данни, което е задължително за всеки успешен бизнес. CloudCart предоставя мощни инструменти за анализ и отчитане, които ще ви помогнат да постигате по-добри резултати. 

Платформата предоставя данни в реално време за продажбите, трафика и поведението на клиентите, което ви улеснява да идентифицирате навреме различни тенденции и да вземате информирани решения.

7. Поддръжка 

Поддръжката е от решаващо значение за всеки бизнес и CloudCart знае това. Платформата разполага с екип за поддръжка, който е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ви помага с всякакви проблеми, които можете да срещнете. 

CloudCart предоставя и голяма база от съвети и видео уроци, които ви осигуряват информацията, от която се нуждаете, за да настроите и управлявате своя онлайн магазин.

8. Мащаб

CloudCart е скалируема платформа, която може да обслужи бизнеси от всякакъв калибър. Независимо дали магазинът ви тепърва започва или вече има голяма клиентска база, CloudCart може да се справи с трафика и транзакциите. 

Платформата предоставя гъвкавостта да се добавят нови продукти, да се управлява инвентар и безпроблемно да се обработват поръчките. Това означава, че вие можете да се съсредоточите върху разрастването на своите онлайн магазини, без да се притеснявате от технически ограничения.

9. Персонализиране

CloudCart ви предоставя гъвкавостта да персонализирате своите онлайн магазини по ваш вкус. Платформата предлага широка гама от темплейти, които можете да използвате, за да създадете уникален магазин. 

10. Поддръжка на много езици и валути

CloudCart поддържа множество езици и валути. Платформата ви предоставя гъвкавостта да настроите своя онлайн магазин на множество езици, което ви позволява да достигат до клиенти по целия свят. Освен това има поддържка на множество валути. 

Локализирането на вашето съдържание и работата с местни партньори и доставчици ви позволява да развиете вашия бизнес на международно ниво.

11. План за всекиПлатформата ви предоставя широк набор от функции на достъпна цена. Избирате от  разнообразие от ценови планове, сред които се намират подходящи за магазини от всякакъв мащаб. Разполагате и с 30-дневен безплатен пробен период, което ви позволява да тествате платформата, преди да се ангажирате с план. Така можете да стартирате своя онлайн магазин, без да се притесняват от високи първоначални разходи и сами да се убедите колко бързо и лесно става всичко.

12. Партньорска екосистема от експерти


В CloudCart вие не просто създавате своя онлайн магазин, но можете да разчитате на съдействие и експертиза от експерти във всяко едно направление, така че да се развивате и продавате повече - маркетинг, спедиция, счетоводство, фулфилмънт и др. Така имате сигурността, че ще работите със селектирани и проверени компании и експерти, които наистина ще помогнат да развиете вашия онлайн бизнес.

13. Непрекъснати актуализации и подобрения

CloudCart е платформа, която непрекъснато се актуализира и подобрява, за да предостави на вас и вашите клиенти възможно най-доброто изживяване. Екипът на платформата непрекъснато работи върху нови функционалности и подобрения, за да можете винаги да имате достъп до най-новите технологии първи. 

14. Лесна миграция

CloudCart улеснява бизнеса да мигрира своите онлайн магазини от други платформи към CloudCart. Платформата предоставя на бизнеса процес на миграция стъпка по стъпка, който гарантира плавен преход. Освен това, CloudCart предоставя на бизнеса поддръжка по време на процеса на миграция, като гарантира, че техните онлайн магазини ще бъдат готови и работещи за нула време.

В заключение CloudCart е платформа за електронна търговия, която предоставя широк набор от предимства, с които всеки може да стартира своя бизнес бързо, лесно и на достъпна цена. 

Вземете 15% отстъпка от цената, като заявите консултация и се абонирате за услуги на CloudCart през този линк https://cloudcart.com/r/newpay *

*Предложението e валидно до 30.06.2023 г. само за нови потребители на CloudCart. Отстъпката е валидна само за услуги, абонаменти, приложения, функционалности и пакети предлагани от CloudCart от първо лице

Актуални новини

NewPay вече е в Decathlon! Към партньорската мрежа на NewPay се присъедини един от най-популярните и обичани магазини за спортн... [...]
15% отстъпка в store.bg до 15 декември! Оставяш ли коледното пазаруване за последния момент, за което после съжаляваш? Спести си блъскането ... [...]
Плати с NewPay в revita.bg и вземи 10% отстъпка До 5 октомври 2022 г. можеш да се възползваш от 10% отстъпка за всяка покупка в revita.bg, която пла... [...]